Целта на нашата фирма е да предложим на нашите клиенти професионална консултация, висококачествени цялостни и довършителни ремонтни дейности, бързина, качество и коректност.
Нашата услуга ви предоставя уникалната възможност с едно обаждане да си спестите досадното търсене и питане на съседи и приятели за добър майстор и екип за извършване на ремонти. Предлагаме на нашите клиенти квалифицирана бригада от майстори за всякакъв вид ремонти- от редене на на паркет до поставяне на окачени тавани, от боядисване до топлоизолация. Нашите служители идват директно до вашия дом и на място веднага може да получите и допълнителна консултация.
Да се намери свободен майстор в тези дни е доста трудоемка и досадна задача, а ние ви предлагаме решение само с едно позвъняване на тел. 0895790441. Оставете тази работа на нас. Обадете се на нашия телефон и ни обяснете проблема си и кога ще е удобно да ви посети нашия екип. Ние ще ви върнем обаждането и ще ви уведомим за деня и часа на посещението на майстора или ремонтната бригада в зависимост от проблема, който трябва да се отстрани.
Ние предлагаме богата гама от ремонтни дейности като например: шпакловка и боядисване, поставяне на фаянс и теракота, поставяне на PVC и алуминиева дограма, поставяне на паркет/ламинат, електро и ВиК инсталации, сухо строителство и окачени тавани, саниране, железарски услуги, климатизация и парно.

Гарантираме ви бързо и ефикасно решение на всеки възникнал проблем, свързан с ремонтиране в дома или офиса, само на цената на един градски разговор. Ние ви свързваме с човека, от когото имате нужда, без да излизате от дома си!
Велико Търново
ул.Ниш 7Б 0895800812
София 
0895790441
За повече информация и поръчки: тел 0895800812 iliev801208@abv.bg
TOPMASTERS | Ремонти и довършителни работи-София,Велико Търново | Цялостен ремонт на вашето жилище до ключ.
Строителни услуги -Илиев